Vacatures op pitbv.nl

 

Hieronder vindt u een overzicht van al onze actuele technische vacatures. Staat er op dit moment geen passende vacature bij, laat dan toch uw gegevens achter of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen contact met u op als er passend werk is.

Wij zijn werkzaam in de regio's Maastricht, Parkstad, Westelijke mijnstreek, Roermond, Noord-Limburg, Eindhoven, Tilburg, 's Hertogenbosch en Breda. U wordt zoveel mogelijk ingezet bij opdrachtgevers in de regio waarin u woonachtig bent.


E/I Monteur

Limburg, Brabant

Ervaren monteurs elektrische installaties gezocht voor projecten van verschillende opdrachtgevers en onze eigen organisatie.

Lees meer


Monteur Installatietechniek

Den Haag, Breda, Eindhoven, Helmond, Roermond, Sittard, Kerkrade, Heerlen, Maastricht.

Voor meerdere van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar monteurs Installatietechniek

Lees meer


Voorman Elektrotechniek

Noord-Limburg, Brabant

Onze organisatie is aan het groeien om deze groei ook op de werkvloer aan te sturen zijn wij opzoek naar een voorman. Je gaat helpen bij het inzetten van onze monteurs, beheren van materiaal en het kortsluiten met opdrachtgevers over lopende projecten.

Lees meer


Allround elektromonteur agrarisch

Omgeving Helmond

Wij zijn opzoek naar een allround elektromonteur die uit de weg kan binnen de veevoeder industrie en agrarische sector. Dit ter uitbreiding van onze eigen organisatie.

Lees meer


Elektromonteur woningbouw

Limburg, Brabant

Onze eigen organisatie is aan het groeien, hierdoor zijn wij opzoek naar elektromonteurs met affiniteit in de woningbouw. Dit voor verschillende projecten binnen de provincies Limburg en Brabant.

Lees meer


Leerling Elektromonteur

Omgeving Maastricht, omgeving Helmond

Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf en opzoek naar leerling elektromonteurs. Wij zijn tevens Uneto-vni gecertificeerd waardoor je er zeker van bent dat je in een organisatie terecht komt waar jij als leerling je voordeel uit kunt halen.

Lees meer


Loodgieter

Limburg, Brabant

Wij zijn een installatiebedrijf dat zich voornamelijk richt op Elektrotechniek. Echter door de groeiende vraag van onze klanten willen wij dit verder gaan uitbreiden met loodgieters. Dit om een completer pakket aan te bieden aan onze eigen klanten.

Lees meer


Meer informatie?

Neem contact op met

Algemeen directeur    Dimitri
Volkers

Algemeen directeur
  085 021 1700
  06 150 863 04
  Stuur e-mail
linkedin   Connect