Vakgebieden technische detachering

 

Bij ons kunt u aan de slag in verschillende vakgebieden. Zowel in uitvoering, ontwerp als leidinggevend. En met verschillende instapniveaus, of u nu veel of weinig ervaring hebt. Wij zijn gespecialiseerd in installatietechniek, zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig. Maar geregeld zijn er ook vacatures buiten deze hoofdgroepen.

E-Installatie banen

Hierbij kan het gaan om het aansluiten en reviseren van hoofdverdelers, of het vervangen en plaatsen van een meterkast bij particulieren. Maar ook om het installeren van video- of camerasystemen en toegangscontrole- of inbraakbeveiligingssystemen.

 

W-Installatie banen

Onze W- technische mensen installeren water- en gasinstallaties, sanitair, leidingen, hemelwaterafvoer, etc. Hierbij kan het gaan om uitgebreide bedrijfs- of industriële installaties, maar ook om CV-installaties bij particulieren. Voor beide disciplines hebben we vakmensen nodig: van hulpmonteur tot chef-monteur en van tekenaar tot projectmanager.

 

WTB-banen

Onze WTB professionals adviseren, calculeren, ontwerpen, berekenen en tekenen werktuigbouwkundige installaties in de woning- en utiliteitsbouw.

 

 

E-engineering banen

 

WTB-engineering banen

 

Overige technische vacatures

Naast de bovenstaande vakgebieden, zijn er ook geregeld vacatures voor constructie, automotive, apparatenbouw en piping.

Contactgegevens
Vestiging Maastricht-Airport
Vliegveldweg 162
6199 AD Maastricht-Airport
toon op kaart
 
Vestiging Breda
Lage Mosten 11
5e verdieping
4822 NJ Breda
toon op kaart
 
  085 021 1700
  085 021 1701
  info@pitbv.nl